Peliosuuskunta_Expa-logo_with_text 

Mikä Peliosuuskunta Expa on?

Peliosuuskunta Expa on peliyritys, osuuskunta ja avoin yhteisö kaikille pelialasta kiinnostuneille. Expan tarkoitus on edistää pelialaa Jyväskylän ja Keski-Suomen alueella. Tavoitteena on toimia erityisesti verkostona yksittäisille pelinkehittäjille ja peliyrityksille sekä kaikille muille alan toimijoille. Teemme yhteistyötä pelialan kattojärjestöjen kanssa mm. Neogamesin ja IGDA Finlandin kanssa

Peliosuuskunta Expa on myös IGDAn (International Game Developer Association) paikallishubi IGDA Finland Jyväskylä Hub, mikä tarjoaa pelinkehittäjille paikallisen yhteisön lisäksi laajan kansallisen ja kansainvälisen tukiverkoston.

Millaista Peliosuuskunta Expan toiminta on?

Peliosuuskunta Expan kuukausitapaamisissa (Expa Gathering) kokoonnutaan pelinkehittäjien kanssa verkostoitumaan, keskustelemaan ja innostumaan. Paikalla on aina myös pelialan ammattilaisia ympäri Suomea puhumassa ajankohtaisista ja mielenkiintoisista aiheista.

Peliosuuskunta Expa on toimintansa aikana järjestänyt monenlaista toimintaa. Pelikerho toimi eräänlaisema epävirallisena tapaamisena pelikulttuurista kiinnostuneille. Expa Game Labissa (EGL) kokoonnuttiin viikoittain kehittämään pelejä. EGL on toteutettu kahdesti, talven 2013-2014 aikana sekä syksyllä 2014.

Peliosuuskunta Expa järjestää myös vaihtuvia kursseja ja koulutuksia kysynnän mukaan.

Lähtökohtaisesti toimintaan osallistuminen ei edellytä osuuskuntaan kuulumista. Jäsenyydestä on kuitenkin usein hyötyä: jäsenet saavat alennuksia ja pääsevät osallistumaan kaikkiin tapahtumiin.

Yksinkertaisesti kaikki Peliosuuskunta Expan toiminta tähtää pelikulttuurin ja peliteollisuuden tukemiseen.

 

Millaisia palveluita Peliosuuskunta Expa myy?

  • Koulutus- ja konsultointipalvelut: koulutus, konsultointi, valmennus, opetus, räätälöidyt kurssit mm pelillistäminen, 3D, pelimoottorien perusteet, pelien tekeminen tms kurssit.
  • Tapahtumien luonti: Pelialan tapahtumat , Hack tapahtumat, Maailmojen törmäys konsepti
  • Laite vuokraus palvelut: Meillä on kätevä liikuteltava PA audio laitteisto mikkeineen, sekä heiteltävä mikkikuutio Catch Box

Catch Box

– Pyydä tarjous koulutuksista tai laite vuokrauksista!

 

Millaisille ihmisille Peliosuuskunta Expa on?

Mikäli olet kiinnostunut pelien kehittämisestä, Suomen pelialasta tai ylipäänsä peleistä, kannattaa osallistua Expan toimintaan ja liittyä jäseneksi! Toimintamme on monipuolista eikä sinulla tarvitse olla kokemusta pelien tekemisestä tai alasta ennestään, jo pelkkä mielenkiinto riittää. Kaikki pelialan toimijat koodareista graafikoihin ja opettajiin voivat hyötyä Expan toiminnasta. Varsinainen jäsenyys kannattaa erityisesti, jos olet tekemässä peliä, suunnittelet pelin julkaisua tai haluat osallistua Expan järjestämiin työpajoihin.

 

Liity mukaan!

Liittyminen edellyttää 25 euron (yritykset ym. 250 euron) liittymismaksun maksamista, kyseessä kertamaksu. Jäseneksi hyväksymisen jälkeen pyydämme vielä 50 euron osuusmaksun. Ilmoitamme tilitiedot sähköpostitse muutaman päivän sisällä lomakkeen lähettämisestä. Jokaiselle Expan jäsenelle myönnetään oma jäsenkortti, joka oikeuttaa hienoihin etuuksiin sekä Expan omissa tapahtumissa että Expan yhteistyökumppaneilta.

Expa-leima